Crema freda de carbassa amb taronja i llagostins

image

Ingredients (4 persones)

  • 750 g de carbassa
  • 2 taronges
  • 8 llagostins grans
  • 1 ceba tendra
  • 150  g de formatge fresc
  • aigua
  • Oli d’oliva
  • sal pebre (negre o blanc)
  • cibulet

Preparació:

Cou la carbassa amb aigua i sal. Passa-ho per la batedora.(compte amb l’aigua. Millor que quedi espessa i que després hi afegeixis més). si ho fem a la thermomix, posar agua que just cobreixi la carbassa, i coure durant 20 minuts, temperatura 100 velocitat 4 i el minut final augmentar la velocitat a 7-9

En el mateix recipient afegeix el suc de les taronges i el formatge. Tritura-ho molt fi, rectificant de sal i pebre. (thermomix sente temperatura, velocitat 6 un parell de minuts)

Deixa-ho refredar.

Talla la ceba a juliana i caramelitza-la. (veure receptari a la pagina web de la thermomix)

http://www.thermorecetas.com/2010/08/10/receta-facil-thermomix-cebolla-caramelizada/

Pela els llagostins i cou-los a la planxa amb una mica de sal i oli.

Ja prots preparar el plat.

En un plat o un bol, posa la ceba caramelitzada. A sobre la crema de carbassa i adorna amb els llagostins, el cibulet tallat molt petit i un raig d’oli.

bon profit!

Anuncis

3 pensaments sobre “Crema freda de carbassa amb taronja i llagostins

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s