Sopa freda de síndria i tomàquets

11234807_10207326168092161_1904525354252333133_n

per 4 persones

preparació 20′ i 30′ de nevera

Ingredients

  • 400 grams de polpa de síndria
  • 5 tomàquets grans madurs
  • 80 grams de formatge de cabra (7pp)
  • alfàbrega
  • sal
  • pebre negre
  • 4 culleradetes d’oli d’oliva (4 pp)

amb la puntuació per la dieta Weight Watchers son 3 pp per persona

Preparació

Pelar els tomàquets i buidar-los de les llavors (es pelen millor si els escaldem abans i els refredem amb aigua freda)

Netejar també la síndria de les llavors.

Triturar la síndria i els tomàquets fins arribar a la textura que ens agradi. Salpebrem i ho deixem a la nevera al menys durant 30′ perquè es refredi.

La podem servir en bols individuals, amb una mica de formatge de cabra esmicolat per sobre, unes fulles d’alfàbrega i amanit amb una culleradeta d’oli d’oliva.

Anuncis

Un pensament sobre “Sopa freda de síndria i tomàquets

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s