Crema de formatge amb melmelada de tomàquet

2015-08-13 07.00.13

Aquesta recepta l’ha he tret d’una revista “del cor” de la perruqueria.
Sembla, però, que està penjada en algun altre lloc

Ingredients
per a 6 persones (o fins i tot una mica més si fas vasets de xupito)
400 gr de rulo de cabra
125 gr nata liquida
una mica de llet (pot ser de soia, desnatada, sense lactosa…)
*500 gr tomaquets madurs
*250 gr sucre
*1 llimona
*fulles de farigola
farigola o alfàbrega
un bon raig d’oli oliva
sal i pebre
el ingredients marcats amb un * poden ser substituïts per una bona melmelada de tomàquet, o de pebrot, o de ceba, etc….

Preparació
Fes un tall en forma de creu a la base dels tomàquets, i es escaldes en aigua bullint unes segons. Seguidament els refredes amb aigua freda o gelada.
Després peles els tomàquets, els talles a daus i els poses dins d’un cassola amb el sucre, el suc de la llimona i la farigola neta.
Ho deixeu reposar una hora
Seguidament ho poseu al foc durant 40 minuts, que faci xup-sup, i remenar-ho de tant en tant, fins que quedi espès com una melmelada.
Fins aquí la explicació de la crema de tomàquet. Si tens un pot de confitura o melmelada de tomàquet, doncs tot això que t’estalvies.

Talla el formatge a trossets i tritura’ls amb la nata, oli, sal i pebre.

Reparteix la crema resultant en vasets i deixa-ho a la nevera un parell d’hores.

Abans de servir, a cada vaset s’hi posa una culleradeta de la melmelada de tomàquet i unes fulles de farigola o alfàbrega per a decorar.

Reparteix la crema resultant en vasets  i deixa-ho a la nevera un parell d’hores.

Abans de servir, a cada vaset s’hi posa una culleradeta de la melmelada de tomàquet i unes fulles de farigola.

2015-08-13 07.02.17

Anuncis

Un pensament sobre “Crema de formatge amb melmelada de tomàquet

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s