Xampinyons farcits

20160904_144707

Ingredients:

Necessitem xampinyons, ceba caramel·litzada, formatge de cabra.
En lloc de ceba, podem fer servir melmelada de ceba!

Preparació:

Agafarem els xampinyons, un cop ben nets i treta la “poteta”, i els poso una estona a la planxa calenta o a una paella, i els dono un cop de foc perquè treguin l’aigua.

Omplirem el buit de “la poteta” amb ceba caramel·litzada i per sobre hi posarem una mica de formatge de cabra.

Agafarem una safata de forn, una mica untadeta d’oli, i hi posarem els xampinyons

Amb el gratinador del forn farem fondre el formatge i pim, pam! ja està!

 

Anuncis

Un pensament sobre “Xampinyons farcits

  1. Retroenllaç: Xampinyons farcits | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s