Son petits pastissos de maduixa amb una base de galeta
Ingredients:
200 grs de formatge natural d’untar
200 ml. de crema de llet
maduixes
4 cullerades de sucre
1 sobre de gelatina de maduixa
100 grs. de galetes maria, molt triturades
50 gr. de mantega desfeta
uns grapat de gerds liofilitzats
Com es fa:
barregem les galetes i la mantega i ho posem a la base del recipient (gotets, copes, bols, etc.) i ho premem una mica al fons.
a la thermomix o, si no en teniu, ho feu amb un triturador, barregem la crema de llet, el formatge, el sucre (traieu una mica de sucre si no el voleu tant dolç). Mentre, esclafem un got d’aigua i hi dissolem la gelatina.
l’afegim a la barreja i ho acabem de barrejar molt bé.
tallem les maduixes a quadrats petits.
Amb un cullerot anem posant la barreja en els recipients, hi afegim les maduixes i amb una cullereta les barregem.
posem el recipients a la nevera durant unes hores.
En el moment de servir, ho adornem de gerds liofilitzats una mica triturats o bé amb melmelada o bé amb tossos de maduixa.
desitjo que us agradin.
Retroenllaç: Postres de maduixa | Celler-Adocse