peus de porc amb naps

20181216_114746.jpg

Ingredients:
2 peus de porc partits per la meitat
1 dent d’all picada
1 ceba trinxada
1 o 2 tomaquets ratllats
naps i camagrocs, al gust
farina, oli, sal i una picada amb xocolata
20181215_155450-1.jpg
Preparació
els peus si són bullits, només els heu de posar amb aigua i bullir una mica, i guardeu l’aigua (5min aprox)
si els heu de bullir, poseu aigua amb sal i una fulla de llorer, i hauran de bullir uns 45 minuts
Reserveu i guardeu una mica del caldo.
Peleu, talleu i bulliu els naps.
20181215_160817-3
Després enfarineu i fregiu una mica. Reserveu
Feu un sofregit amb la ceba, l’all i els tomàquets.
Afegir els camagrocs, remeneu, i despres els peus i els naps, posa una mica del caldo dels peus i dels naps, per aclarir el suc, tirar la picada i que faci una mica de xup xup.
Millor fer-lo avui per demà.

20181216_074619-1.jpg

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s