CANELÓ DE PARMIGGIANO

IMG_20190127_135525CANELÓ DE PARMIGGIANO,  recepta elaborada per en Sergi Abate

necessitarem:

  • formatge parmesano (Grana Padano o Parmiggiano Reggiano)
  • paper de forn

realització:

  1. Anar escalfant el forn mentre ratllem parmesano (Grana Padano o Parmiggiano Reggiano).
  2. Posar muntanyetes amb molt parmesano ratllat sobre paper de forn a la plata del forn.
  3. Aixafar les muntanyetes una mica i posar-les a gratinar.

img_20190127_134924.jpg

  1. Quan el formatge està dauradet, es pot parar.
  2. Quan encara està calent li donem forma de caneló a les muntanyetes aixafades. Es poden farcir  del que vulgueu i que combini amb el formatge.

FARCIT DE BOLETS I CEBA

  1. Sofregir ceba ben picada o ben ratllada.
  2. Quan la ceba estigui una mica feta, afegir un mixte de bolets (els congelats són una bona opció si no en trobem de frescos–es cuinen directament congelats) i tirar-hi sal perquè treguin l’aigua.
  3. Quan els bolets estiguin mig fets, tirar-hi un raig de conyac.
  4. Seguir fregint amb una mica d’all i julivert picat.
  5. Quan es comencin a enganxar perquè ja no tenen líquid, es pot parar.

 

IMG_20190127_135521

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s