Ingredients:
570 grs. Formatge cremós (tipus Philadelphia).230 grs. Nata liquida (35% M.G).
230 grs. De sucre (que podem rebaixar si ens agrada menys dolç).
4 ous.
1 cullerada de farina.
motlle 20 cms
paper de forn.
Preparació:
Poseu el forn a escalfar (dalt i baix) a 210 graus
Poseu tots els ingredients a la batedora/turmix/thermomix, etc. i triturar fins que quedi tot integrat.
Mulleu ben mullat el paper de forn i escorreu-lo bé.
Forreu el motlle amb el paper
Aboqueu la pasta al motlle
Poseu al forn (quan estigui a la temperatura)
Coure a 210 graus durant 40 minuts (important la temperatura i el temps)
Una vegada transcorregut el temps (encara que us sembli que està líquid del mig), tancar el forn i deixar refredar el pastís dins del forn.
Si no s’ha de consumir el mateix dia, millor reservar-lo a la nevera, tapat.