Crema freda d’alvocat

IMG_3206

Ingredients:
• 2 alvocats ben madurs
• 1 iogurt natural sense sucre
• 40 gr de formatge d’untar (tipus Philadelphia),
• 1 cull sopera de suc de llima
• 1 culleradeta de postres d’oli olia verge extra
• 1 culleradeta de sal fumada
• Succedani d’ous de salmó, o ceba tendra tallada molt fina i carn de tomàquet tallada a dauets i amanits amb oli i sal
• cibulet fresc
Preparació :
Triturar la polpa dels alvocats, el iogurt, el formatge, el suc de llima, l’oli i la sal..
Si feu servir la thermomix, triturar 20 segons velocitat 5
Presentació:
Omplir gotets amb la crema, posar per sobre els ous de salmó o bé una cullerada de la ceba i el tomàquet
Per sobre hi posarem el cibulet fresc tallat ben petit.

Consells:
• Es pot deixar feta la crema un dia abans i cal guardar-la a la nevera dins d’un pot de vidre ben tancat.

• no ompliu massa el gotet, perquè es una crema que atipa una mica. Millor feu servir recipients no gaire grans

Un pensament sobre “Crema freda d’alvocat

  1. Retroenllaç: Crema freda d’alvocat | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s