Verdures al forn

Aquesta és una recepta especialitat de la Provença20190929_092246

Ingredients
albergínia
carabassó
tomàquets
all (optatiu)
un polsim de sal, de pebre, i herbes aromàtiques (farigola, romaní, basilisc, etc.)
ricotta

Preparació

Tallar totes les verdures a rodanxes, de mida similar, ja que totes elles es couen de la mateixa manera
Al laminar les albergínies, poseu-les amb sal perquè treguin tota l’aigua i amargura
Pre escalfarem el forn a 180º, pelarem l’all i el reservarem

20190929_091121(0)default
En una safata de forn, que untarem amb una mica d’oli, hi posarem les verdures tallades per capes i una a sobre de l’altre, poso com a exemple, primer albergínies, després carabassó, el tomàquet, etc…  En aquest cas jo tenia pebrots i ceba, i també ho he afegit, el pebrot a tiretes.
Anirem posant sal i pebre, i rajolí oli, i les herbes aromàtiques i la ricotta, per sobre o entremig (A GUST)

20190929_092239

??

default
Ho courem al forn uns 40 minuts, es orientatiu, dependrà de l’alçada de la safata
Aquesta preparació tant es pot menjar freda com calenta, com també preparar-la la vigília.
També es pot posar per finalitzar per sobre un polsim de pa ratllat, galeta picada, o com en digueu

 

20190929_104135.jpg

??

Un pensament sobre “Verdures al forn

  1. Retroenllaç: Verdures al forn | Celler-Adocse

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s