aquesta recepta es d’en Pere Suñol. Queda boníssima.
Ingredients:
- 1 manat d’all tendres,
- 1 manat de ceba tendra,
- uns grans d’alls,
- 2 costelles de porc tallades a trossos,
- 2 llesques cansalada tallada petita,
- 1 tros de botifarra negra tallada i
- 1/2 kg Pèsols per persona (sense desgranar)
- 1 got de cafe de vi blanc i anís sec (tot junt barrejat)
- sal,
- fulla de menta
Preparació
sofregir la costella i la cansalada i reservar.
Amb aquest oli sofregir les cebes tendres, els alls tendres i els dents d’all tot ben trinxat.
A mig fer, afegir el got amb la barreja de vi i anís, la fulla o fulles de menta i posar la carn i deixar coure.
Si cuinem amb olla ràpida:
afegim els pèsols, una mica de sal i dos dits d’un got aigua i la botifarra.
Tapar l’olla i quan el pitorro arriba dalt, retirar del foc i refredar-la ràpidament per parar la cocció (sino els pèsols quedaran fets puré).
Si cuinem amb cassola normal, seran els mateixos passos però la cocció serà mes llarga.
Reblogged this on Celler-Adocse.
M'agradaM'agrada
Retroenllaç: Cassola de Pèsols | Celler-Adocse