Ingredients:
– albergínies
– pebrot verd
– patates
– tomàquets medurs
– grans d’all
– oli d’oliva
– sal
Preparació:
Les albergínies es tallen a rodanxes i es posen amb sal perquè treguin l’aigua.
Els pebrots es trossegen.
Els tomàquets i els grans d’all es piquen ben fins.
Les patates es pelen i es tallen a rodanxes de mida mitjana.
Primer sofregiu l’all i sense que agafi color s’hi posa el tomàquet triturat, remenant-ho a foc lent uns 20 minuts.
Després fregiu les patates i es reserven..
S’assequen les albergínies, es fregeixen, amb paper de cuina es treu l’excés d’oli, i també es reserven.
Fregir els pebrots. Reserveu.
Recordeu d’anar remenant el tomàquet que no s’agafi.
I ja és hora de muntar el plat.
Base de patates, per sobre les albergínies, després els pebrots, i per sobre la salsa de tomàquet.
Se serveix calent.
Apali, a disfrutar.